Δράσεις

Συνέχιση Απεργίας Αποχής από συμβούλια, επιτροπές, διαγωνισμούς 8-12 Φλεβάρη | Αφίσα | Φωτό από Απεργία Πέμπτης 4-2

Αγαπητοί συνάδελφοι,

συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα η Απεργία - Αποχή όλων των Διπλ. Μηχανικών από τη συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια, Επιτροπές και Δημοπρασίες με νέες αποφάσεις από το ΤΕΕ και την Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ την περίοδο 8-12 Φλεβάρη.


Από τις 18 Ιανουαρίου 2016 που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση οποιουδήποτε Τεχνικού συμβούλιου ή επιτροπής στο Νομό Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιήθηκαν συνεδριασεις του ΣΥΠΟΘΑ, του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής στην Ρόδο,  του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής στην Κω και του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων. Παράλληλα ακυρώθηκε η διενέργεια 3 δημοπρασιών.

Επισυνάπτεται η αφίσα που αφορά την απεργία- αποχή του κλάδου μας και και παρακαλούμε να  τοποθετηθεί σε κάθε υπηρεσία που πραγματοποιούνται δημοπρασίες, διαγωνισμοί, επιτροπές και συμβούλια με τεχνικό αντικείμενο προς ενημέρωση όλων.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ημέρα της Γενικής Απεργίας ήταν σημαντική και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Οι κινητοποιήσεις γίνονται με τη συνεργασία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου - ΕΜΔΥΔΑΣ Δωδεκανήσου - ΠΕΔΜΕΔΕ Δωδεκανήσου- Σύλλογου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου,- Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου, - Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Δωδεκανήσου και Τοπογράφων Μηχανικών Δωδεκανήσου

Αγωνιζόμαστε ενωτικά μέχρι την απόσυρση του ΑΝΤΙ - ασφαλιστικού  νομοσχεδίου!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 15:32
επιστροφή στην κορυφή

Τοποθεσία

Τα γραφεία του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου βρίσκονται στη Ρόδου, στο νεοκλασικό κτίριο Παυλίδη επι της οδού Μητροπόλεως 4.

Για περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ.

Επισκέψεις Ιστοσελίδας

All 3273